دلیل مقابله دولت ها با سیگار الکترونیک چیست؟

مقابله دولت ها با سیگار الکترونیک
با نظردهی در پست های بلاگ 10 امتیاز کسب کنید

دلیل مقابله دولت ها با سیگار الکترونیک چیست ؟

امروز قصد داریم مستندی به نام یک میلیارد زندگی را به شما معرفی کنیم. این فیلم برای نخستین بار به موضوع سیگار الکترونیک یا همان ویپ‌ها پرداخته‌است. این فیلم مستند با ساختار مناسب خود توانست جوایز بسیاری را از آن خود کند. با معرفی این مستند ما را همراهی کنید.

1. هدف مستند

هارون بیروت، کارگردان و تهیه کننده مشهور این مستند، تحقیقات گسترده‌ای را در سراسر جهان نسبت به سیگارهای الکترونیک انجام داده‌است. او دانشمندان، محققان، پزشکان و اندیشمندان بسیاری را در سراسر جهان ملاقات کرده‌ و با سیاست گذاران و کارشناسان فنی در حوزه سیگار الکترونیک سخن گفته‌است. او همچنین به مصاحبه با محققان فعال در سازمان‌های بین‌المللی بهداشت در نقاط مختلف جهان پرداخته‌است.

نتایج تحقیقات و مصاحبه‌های هارون بیروت توانسته است پاسخ بسیاری از سوالات مصرف‌کنندگان ویپ را در بر بگیرد. گاهی خریداران و مشتریان در خصوص ایمنی و سلامت خود با مصرف این دستگاهها و جویس های ان نگران هستند.

این مستند به خوبی نشان می‌دهد که طبق اظهارنظرهای سازمان جهانی بهداشت، تا به امروز حدود یک میلیارد نفر در جهان در اثر سیگار فوت کرده‌اند. این واقعیت تلخ در طول مستند، بر گسترش استفاده از جایگزین مناسب و ایمن همچون سیگارهای الکترونیک تاکید می‌کند. این مستندساز مشهور در طول نمایش فیلم این ایده را به مخاطبان عرضه می‌کند که استفاده از سیگارهای الکترونیک باعث نجات جان افراد بیشتری خواهند شد.

طبق تحقیقات کارشناسی‌شده هارون بیروت، سیگارهای الکترونیک و انواع ویپ‌ها با ایجاد بخارهای مصنوعی، تا 95 درصد ایمن‌تر از مصرف سیگار هستند. این مساله تا به امروز 21 درصد مرگ‌ومیر ناشی از استعمال دخانیات در جهان را کاهش داده‌است. همین نکته مطرح‌شده در طول مستند، توجهات بسیاری را به سیگارهای الکترونیک به عنوان جایگزین ایمن برای سیگارها جلب کرده‌است.

2.قاتل واقعی کیست؟

بیروت که شاهد مرگ دوست صمیمی خود در اثر ابتلا به سرطان ریه بود، در پی یافتن قاتل حقیقی و پنهان مرگ‌ومیرهای ناشی از مصرف سیگار بود. او در طول مستند خود به جهانیان نشان داد که درواقع نیکوتین نیست که افراد را به سمت مرگ می‌برد. بلکه نحوه سوختن دخانیات است که افراد را یک گزینه مناسب برای ابتلا به سرطان می‌کند. همین مساله یک مزیت مناسب برای سیگارهای الکترونیک به حساب می‌‌آید و افراد فرصت مناسبی دارند که با دریافت نیکوتین مورد نیاز خود، ترک سیگار را به راحتی انجام دهند.

برخلاف شایعات مطرح‌شده در بسیاری از اخبار، سیگارهای الکترونیک فاقد تنباکو، تار و حالت سوزانندگی هستند. با این حال بسیاری از مقامات دولتی، شرکت‌های تولیدکننده دخانیت و گروه‌های ضد سیگار تلاش می‌کنند که این مساله را در جهان مطرح کنند. درواقع با مطرح‌شدن این مسائل، ممنوعیت های فراوانی برای استفاده از سیگارهای الکترونیک وضع می‌شود که مغایر با حقیقت است!

3.اما حقیقت چیست؟

با وجود آنکه سیگارهای الکترونیک فرصت مناسبی برای ترک سیگار به حساب می‌آیند و مضرات سیگارها را ندارند، اما چرا بسیاری از مقابله دولت ها با سیگار الکترونیک تلاش می‌کنند؟

به عنوان مثال کشور چین سالانه بیش از 120 میلیارد یوان در قبال تولید مارک‌های معتبر سیگار الکترونیک چینی از شرکت‌ها دریافت می‌کند. این در حالی‌است که شرکت معتبر و بزرگ هواووی با وجود تولیدات فراوان و فناوری‌های بسیار، مبلغی در حدود 33 میلیارد در سال پرداخت می‌کند. این مبلغ چیزی در حدود یک سوم شرکت‌های تولیدکننده سیگار الکترونیک است.

این مبلغ تنها جهت تولید برند سیگار الکترونیک در کشور چین اخذ می‌شود و شما باید تریلیون‌ها یوان مالیاتی را که از این شرکت‌ها دریافت می‌شود را نیز در نظر بگیرید. به نظر می‌‌آید که گردش مالی سخاوتمندانه‌ای از کنار تولید سیگارهای الکترونیک نصیب دولت‌ها می شود.

از طرفی تجارت دخانیات در جهان نیز تحت سلطه برخی کشورهای عضو شورای امنیت صورت می‌گیرد و این سازمان‌ها تسلط زیادی بر این روند دارند. همچنین شرایط آب‌وهوایی حاکم در کشوری همچون روسیه نیز سبب شده‌است که کیفیت دخانیات تولیدی چندان بالا نباشد. همین مساله واردات دخانیات به این کشور را افزایش داده‌است.

4.آیا شما یکی از آن یک میلیارد نفر هستید؟

در ابتدای مستند یک جمله بیان می‌کند که: “حقیقت پس از کشف بسیار آسان به نظر می‌آید. نکته مهم آن است که این کشف صورت گیرد.”

در طول مستند تلاش شد با ارائه دلایل و حقایق بسیاری، از این راز بزرگ پرده برداشته شود. مستندساز افشا می‌کند که جهت پی بردن به یک حقیقت و کشف یک دروغ، نیاز به دانش و اطلاعات زیادی است. درواقع جنگیدن با یک دروغ بزرگ نیازمند شجاعت و بی‌پروایی بسیاری است. همانطور که حقیقت غالبا برهنه است، دروغ لباس‌های پر زرق‌وبرقی به تن می‌کند. همین مساله شناسایی آن را کمی دشوار و گیج‌کننده می‌کند.

اما ارزش یک میلیارد زندگی چه اندازه است؟

اگر یک میلیارد نفر دست یکدیگر را بگیرند، 40 بار زمین را دور می‌زنند. هارون بیروت در طول مستند خود بازگو می‌کند که همه فیلم‌سازها این فرصت را ندارد که در طول داستان خود حقایقی را برای مردم افشا کنند و قادر به نجات جان صدها میلیون نفر باشند.

یک میلیارد زندگی چنان ارزشی دارد که این فرصت را جهت بیان حقیقت و افشای دروغ‌ها به هیچ عنوان از دست نداده‌ایم. مستند ساز تلاش کرده‌است که فیلم او تاثیرگذاری مناسبی برای تمامی نسل‌ها داشته باشد و صدها میلیون سیگاری با دیدن آن، سیگارهای خود را زمین بگذارند.

با کنارگذاشتن سیگار و استفاده از سیگارهای الکترونیک، هر یک از این میلیون‌ها نفر فرصت دارند که سلامتی خود را حفظ کرده و از خطر مرگ و ابتلا به بیماری‌های زیادی دوری کنند.

فروشگاه اینترنتی ویپرزکو مرجع خرید جوس، ویپ، پاد و ماد وهمراه  با ضمانت پس از فروش و تنها نمایندگی رسمی شرکت گیک ویپ در ایران می باشد، جهت استعلام نمایندگی میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.

www.geekvape.com/partners/

مشاهده ویپ ها
مشاهده پاد ها
مشاهده جوس ها
مشاهده لوازم جانبی ویپ

1 دیدگاه برای “دلیل مقابله دولت ها با سیگار الکترونیک چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

× پشتیبانی آنلاین